Непереможений американський чемпіон Джервонта Девис зробив гучну заяву після своєї недавньої перемоги над Френком Мартіном. Він висловив готовність битися з не менш відомим українським боксером, Василием Ломаченко, володарем титулу IBF у легкій вазі. Можливий об'єднавчий поєдинок привертає увагу всього світу.

Девис: "Я зацікавлений в бою з Ломаченко"

"Конечно, я зацікавлений у бою з Ломаченко. Я готов побиться з усіма. Мой прогноз? Настав час надерти дупу," - сказав Девис.

Слова Девиса зробили великий резонанс у спортивній спільноті. Зустріч двох видатних боксерів у ринзі може стати історичною подією, адже обидва мають вражаючий послужний список і стиль, який захоплює глядачів.

Об'єднавчий бій: що стоїть на кону?

Бій між Девисом і Ломаченко йде до того, щоб визначити справжнього короля легкого дивізіону. Цей поєдинок об'єднає титули WBA та IBF і стане битвою не тільки за пояси, але і за визнання кращого в дивізіоні.

Ломаченко, який славиться своїм неймовірним темпом та винятковою технікою, має всі шанси дати серйозний бій американському боксеру. З іншого боку, Девис приходить до рингу з відмінною силою удару і впевненістю в своїх можливостях.

Переговори між командами

Не дивлячись на всю складність організації таких великих боїв, переговори між командами Ломаченко і Девиса вже йдуть повним ходом. Обидві сторони проявляют активність і прагнуть домовитися як можна скоріше.

Прогнози експертів

Експерти вважають, що цей бій може змінити динаміку легкого вагового дивізіону. Переможець отримає не тільки два престижних титули, але і підтвердить свій статус одного з найкращих боксерів сучасності.

Появи девісівських слів додали ще більше інтриги, і тепер вся боксерська спільнота чекає офіційного підтвердження дати та місця зустрічі. Хто вийде переможцем з цього зіркового двобою?

Редактор: Эмилия Морозова