Англія проти Сербії: вирішальний матч

Євро-2024 продовжує дивувати своїх фанатів, і третій день турніру обіцяє бути надзвичайно цікавим. Сьогодні на нас чекають три ключові матчі: Польща проти Нідерландів, Словенія проти Данії та, звичайно, Сербія проти Англії. Останній матч особливо привертає увагу, адже обидві команди прагнуть показати свою силу на міжнародній арені.

Польща та Нідерланди: битва за перевагу

Інше велике протистояння дня - матч між Польщею та Нідерландами. Обидві команди відомі своїм атакувальним стилем гри, і фанати очікують на справжній голепад. Головний тренер Польщі зазначив перед матчем:

"Ми готові до складної гри і впевнені у своїх силах. Наші гравці зроблять все можливе, щоб здобути перемогу".

Словенія та Данія: підкорення нових вершин

Матч між Словенією та Данією - ідеальне поєднання техніки та тактики. Данія, як завжди, відома своєю відмінною командною грою, тоді як Словенія прагне здивувати своїх суперників несподіваними ходами. Історично, матчі між цими двома командами часто були напруженими і драматичними.

Прогнози та очікування

Щодо матчу між Сербією та Англією, багато аналітиків вважають, що саме Англія є фаворитом. Однак, Сербія, граючи на домашньому полі, не збирається здаватися без бою. Команда показала відмінну форму на попередніх стадіях турніру, і цей матч стане для них справжнім випробуванням на міцність.

Де дивитись матчі Євро-2024

Для тих, хто хоче спостерігати за матчами, існує кілька варіантів трансляцій. У США ви можете дивитись їх на Fox Sports USA English, Fubo TV та Vix. У Канаді матчі транслюють на Bell Media та TVA. У Великобританії це BBC та ITV, а в Ірландії – RTE. Австралійські вболівальники можуть насолоджуватись матчами на Optus, а глядачі з Нової Зеландії - на TVNZ.

Редактор: Яна Давидюк