Даллас знищує Бостон у Грі 4

Продуктивність Дончича та Ірвінга

"Ніколи не сумнівайтеся в цьому колективі. Ми готові боротися до кінця", - Лука Дончич

Маверікс у п'ятницю вночі вижили завдяки вражаючій перемозі з рахунком 122-84 проти Селтікс у четвертій грі серії. Незважаючи на те, що вони все ще програють у серії 1-3, така перемога дає надію на успіх у наступному матчі в Бостоні. Протягом всього попереднього протистояння головною проблемою Далласа був третій квартал, однак цього разу команда виявила впевненість і продемонструвала свою кращу гру, спираючись на таланти своїх зірок.

Статистика гри

"Ми не змогли знайти ритм і втратили темп", - Джейсон Тейтум

Лука Дончич у першій половині гри набрав 25 із своїх загальних 29 очок, тоді як Кайрі Ірвінг додав 21 очко. Щільний захист і ефективний напад дозволили Маверікс контролювати хід гри майже з самого початку. Селтікс, які мали 13 втрат та лише 50% влучень, були в ступорі та не змогли знайти шлях до повернення у гру.

Бостон готується до реваншу

Майбутні перспективи

Після цієї поразки серія повернеться до Бостона в понеділок на п'ятий матч. Загалом, це перша поразка Селтікс такого масштабу за останній місяць, що також перервало їхню 10-матчеву виграшну серію. Команда прагне здобути 18-й титул чемпіонів NBA, і понеділкова гра має стати вирішальною у цьому контексті.

"Наступна гра буде справжнім випробуванням нашого характеру", - тренер Даллас Маверікс

Нагадаємо, що матч 5-ої гри фіналів NBA між Селтікс та Маверікс можна буде переглянути на ABC о 21:00 за місцевим часом. Також доступна трансляція на Sling. Не пропустіть справжню спортивну драму, розгорнуту на ваших очах.

Редактор: Эмилия Морозова